Otvoren sajam Interio & Exterio

18. marta u 11:00 sati u Centru Skenderija, otvoren je sajam Interio i Exterio. Tokom ceremonije službenog otvaranja sajma posjetiocima i učesnicima manifestacije obratili su se prof. dr Hajriz Bećirović - direktor Centra Skenderija, Mirsad Jašarspahić - potpredsjednik Privredne komore Federacije BiH, Ahmet Egrlić - potpredsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH, prof. dr Mirza Dautbašić - dekan Šumarskog fakulteta u Sarajevu, i Sejo Bukva - predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo

Prilikom obraćanja svi govornici su istakli pozitivan primjer razvoja drvne industrije BiH sa nadom da će se nastaviti ovaj trend. Gospodin Sejo Bukva je prigodnim govorom proglasio sajam otvorenim uz želju da se ostvare ciljevi učesnika i posjetilaca.

Od 18. do 23. marta 2015. godine izlagači će pored prezentacije, omogućiti kupovinu raznovrsnih i kvalitetnih proizvoda uz prigodne sajamske popuste. Takođe, posjetioci sajma, kupovinom ulaznice od 1 KM, su i potencijalni dobintici nagrada koje daruju izlagači. Stručno-edukativni sadržaji u okviru sajma Interio i Exterio su priređeni u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom BiH i Šumarskim fakultetom u Sarajevu. 

Dana 19. 03. 2015. godine u Svečanom salonu Centra Skenderija održaće se stručni seminar „Povećanje konkurentnosti drvne industrije za izvoz", a u dvorani Mirza Delibašić isti dan će biti prezentacije na temu pejzažna arhitektura i hortikultura. 

» Šumarski fakultet u Sarajevu - Prezentacije
» Program seminara "Povećanje konkurentnosti drvne industrije za izvoz"

Sajam je otvoren za posjetu od 10:00 do 19:00 sati.

Pogledajte slike sa sajma Inerio & Exterio u našoj galeriji:

Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Edison Pavlović
Tel/Fax: +387 33 226-614
E-mail: edison.p@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page