CS izdaje kancelarijske prostore

Centar Skenderija izdaje u zakup kancelarijski prostor površine 943 m2, u tri etaže. 

Kantonalno Javno Preduzeće Centar Skenderija d.o.o. Sarajevo kao najveći bh kulturno, sajamsko, sportski centar kroz dugogodišnju tradiciju u vršenju registrovanih djelatnosti je izgradio značajan i prepoznatljiv brand, visok stepen respektabilnosti, i kao relevanatan subjekt predstavlja paradigmu kada je u pitanju organizacija navedenih sadržaja.

Naravno, dostignuti nivo uspješnosti i kvalitete u obavljanju djelatnosti koje proističu iz osnovnih funkcija KJP Centar Skenderija, zahtjeva stalni izazov Menadžmenta da održi kontinuitet, uspješan razvoj i unaprijeđenje poslovanja, sa tendencijom praćenja standarda visoko razvijenih područja i uporedo obezbjeđenje visokosofisticiranih sredstava i opreme u obavljanju radnog procesa.

Naši poslovni procesi utemeljeni su na načelima upravljanja kvalitetom, a zadovoljstvo klijenata – korisnika prostora i usluga Skenderije, naše je glavno opredjeljenje i usmjerenje. Težimo da budemo najbolji u onome što radimo, usredotočujemo se na ono što je važno za izgradnju našeg poslovanja.

Stoga, ovimu putem Vam nudimo u zakup kancelarijski prostor površine 943 m2, u tri etaže. Prostor Poslovne / upravne zgrade Preduzeća se nalazi neposredno uz ulicu Skenderija i Tekija te raspolaže cjelokupnom kancelarijskom infratrukturom (računarska mreža, telefonske linije, protuprovalni alarmni sistemi, sitemi videonadzora, grijanje i klimatizacija). Prostor upravne zgrade raspolaže sa 24 kancelarije, tri prostorije pogodne za arhivu, recepciju, čajnu kuhinju i dva m/ž toaleta.

Slike poslovne zgrade i kancelarija pogledajte ispod:

Cijena zakupa prostora je 10,00 KM po metru kvadratnom.

Osnovna cijena zakupa kancelarijskog prostora se uvećava za:

  • troškove električne energije, trokovi vode,troškovi odvoza smeća,
  • manipulativni troškovi u iznosu 5% na stavke obračuna el. energije, vode i smeća,
  • zakonski PDV (17%)

Kancelarijski prostori u Poslovnoj zgradi Skenderije mogu se pogledati svaki radni dan u vremenu od 08:00 do 16:00 sati.

Želimo istaći da je prostor Poslovne zgrade osiguran 24-satnom fizičkom zaštitom te šire pokriven sistemom tehničke zaštite - videonadzorni i protuprovalni sistem. Uz prostor Poslovne zgrade se nalazi zatvoreni parking prostor na dva nivoa, kapaciteta 300 parking mjesta. Shodno navedenom, cijenimo da postoji opravdan interes obavljanja Vaše djelatnosti u našim prostorima, te u tom smislu, Centar Skenderija Vam je otvorena i poziva Vas da budete dio uspješnog poslovnog ambijenta.

Kontakt informacije:
Tel/fax: 033 665 322; 033 226 614
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Edison Pavlović
Tel/Fax: +387 33 226-614
E-mail: edison.p@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page