Trenutno su online:

  Submitted by: wedran


Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Privredni grad KJP Centar „Skenderija“ d.o.o.

Privredni grad KJP Centar „Skenderija“ d.o.o. se nalazi u samom centru grada Sarajeva, odmah uz rijeku Miljacku.

Raspolažemo sa 274 poslovna prostora koji su 24 sata pokriveni fizičkom zaštitom, a šire područje videonadzorom i protivprovalnim sistemom.

Poslovni prostori su, modernog dizajna, opremljeni lepezom raznih proizvoda poznatih Svjetskih brendova (Sportska oprema, tekstil, obuća).

U cilju zadovoljenja potreba naših posjetilaca nedavno smo zajedno sa firmom „Drvopromet“ - Sarajevo otvorili moderan Supermarket (550 m2 prodajnog prostora), u kojemu se može naći vrlo široka lepeza proizvoda domaćih i stranih kompanija.

Raspolažemo sa restoranskim prostorima i moderno uređenim kafićima u kojima se za svakog posjetioca nađe osvježavajući napitak.

Raspolažemo sa moderno uređenim Frizerskim salonima, salonima za uljepšavanje, a nudimo i uslugu masaže.

U Privrednom gradu našim posjetiocima nudimo sve potrebne usluge za osiguranje imovine i registraciju motornih i priključnih vozila.

Naglašavamo da raspolažemo vlastitim parking prostorima (cca 1.000 mjesta), po veoma prihvatljivim cijenama po satu parkiranja kao i parkiranja u trajanju od 24 sata na dan.

Kroz dugogodišnje postojanje KJP Centar “Skenderija“ je postala vodeći subjekt u organizovanju međunarodnih sajmova. Međunarodni sajam „Knjige i učila“, Međunarodni sajam Namještaja „Interio“, Međunarodni sajam “Gradnja i obnova“, samo su dio sajamskih manifestacija koje uspješno organiziramo.

Organizovanjem raznih kongresa, stručnih seminara, sportskih i kulturno zabavnih manifestacija u Domu Mladih i Gradskoj dvorani „Mirza Delibašić“ KJP Centar “Skenderija“ je dostigla zavidan rejting u BiH, okruženju, pa i u Evropi.

S toga Vas pozivamo da iskoristite mogućnost pokretanja vlastitog biznisa kroz zakup trenutno slobodnih prostora na atraktivnom mjestu i prihvatljivim cijenama, čime postajete dio porodice privrednika Privrednog grada KJP Centar “Skenderija“ d.o.o.

Kontakt:

Salem Alibegović
salem.a@skenderija.ba
salem.alibegovic@gmail.com

+387 33 665 322
+387 62 345 296

    ()  
No comments yet