Trenutno su online:

  Submitted by: wedran

Dom Mladih / Centar Skenderija Sarajevo vam predstavlja dva nova projekta. Prvi projekat nosi naziv SMELLS LIKE… “Tribute to” večeri u Domu Mladih. SMELLS LIKE je event koji će se održavati svakog drugog četvrtka u mjesecu i svaki put će se osvrtati na opus velikana svjetske muzičke scene. Drugi projekat je DISCONNECTED (disco večeri u Domu Mladih). Disconnected je nešto novo u našem gradu i svojim konceptom i raznolikim sadržajem sigurni smo da će privući mnogobrojne posjetitelje.


SMELLS LIKE...
Prvi projekat nosi naziv SMELLS LIKE… “Tribute to” večeri u Domu Mladih. SMELLS LIKE je event koji će se održavati svakog drugog četvrtka u mjesecu i svaki put će se osvrtati na opus velikana svjetske muzičke scene. Osim muzičkog repertoara posjetitelji će moći uživati u video projekcijama, muzičkim spotovima, i live koncertnim snimcima. Na ulazu Doma Mladih bit će postavljen “historijski baner” na kojem će biti aplicirani svi omoti albuma, a ispod svakog albuma će biti napisan kratki sinopsis. Upisivanjem u knjigu utisaka, koja će biti postavljena u holu, posjetitelji će moći direktno učestvovati u kreiranju sljedećeg eventa sa svojim prijedlozima. Za dobru atmosferu su zaduženi resident DJ-evi i VJ. Prvi u nizu SMELLS LIKE evenata je “Smells like… MADONNA”.

DISCONNECTED
Drugi projekat je DISCONNECTED (disco večeri u Domu Mladih). Disconnected je nešto novo u našem gradu i svojim konceptom i raznolikim sadržajem sigurni smo da će privući mnogobrojne posjetitelje. Održavat će se svakog drugog četvrtka u mjesecu i svaki event će se bazirati na različitu dekadu disco muzike. Za muziku su zaduženi resident DJ-evi, kao i gostujući domaći DJ-evi, VJ i bendovi koji će vrtiti popularne disco zvukove.

Prvi Disconnected event: Disconnected I
Prvi Smells like... event: Smells like... Madonna

Ulaz na oba eventa je BESPLATAN!

    ()  
1.   Posted by deather   16-06-2011  

[url=http://magik-stroy.ru]magik-stroy.ru[/url] [url=http://stroynor.ru]stroynor.ru[/url]
[url=http://fireproekt.ru/]fireproekt.ru[/url] [url=http://bysmeta.ru/]bysmeta.ru[/url]
[url=http://comintern-oao.com/]comintern-oao[/url] [url=http://saltrunoutfitters.com/]saltrunoutfitters[/url]
[url=http://ellen4homes.com]ellen4homes.com[/url] [url=http://vusotka.com]vusotka.com[/url]
[url=http://myjera.ru]женский блог[/url] [url=http://www.lastra-blok.ru]lastra-blok.ru[/url]